6 octombrie 2014

Conferința ANBPR – Biblionext, la Targu Jiu



Vă invităm să fim împreună la Conferința ANBPR – Biblionext, ce se va  desfășura la Târgu Jiu în perioada 8-11 octombrie 2014, cu sprijinul și în  coordonarea Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj.


Tema conferinței este Bibliotecile publice – motorul dezvoltării durabile a  comunităților și ne dorim să punem în valoare strădaniile profesioniștilor din  domeniul nostru, bibliotecarii și bibliotecile publice din România a căror activitate a  condus la rezultate de impact, prin serviciile oferite, proiectele desfășurate, prin  modul în care au influențat oameni și comunități.

Așadar, așteptăm cu interes comunicările dumneavoastră, ale profesioniștilor  din domeniul biblioteconomic, în sesiunile de plen din 9 și 10 octombrie: Biblionext – Biblioteci în acțiune! și Lumea construită de bibliotecari - servicii și proiecte implementate de bibliotecile județene și bibliotecile rurale și mic urbane, care au contribuit la dezvoltarea comunităților, impactul serviciilor și proiectelor.

Pentru că ne dorim ca această întâlnire să fie o experiență utilă în desfășurarea activităților viitoare, în cele două zile de conferință, vă propunem ateliere de lucru susținute de profesioniști din biblioteci și din afara lor: Creatorii de oferte, Miza pe inovație, Dezvoltatorii de vise și Provoacă imposibilul!













































Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării