22 aprilie 2015

“Pentru o viață sănătoasă, reciclează !” - la Husasau de Cris

Azi 22.04.2015, în intervalul orar 14:00 – 17:00, în Husasăul de Criș - comuna Ineu , în incinta centrului cultural “Profesor universitar dr. ing. Teodor Maghiar” si pe terenul de sport al Școlii generale din localitate  a avut loc evenimentul “Pentru o viață sănătoasă, reciclează !” organizat de Asociația ECO LIGHTING COLLECT
Acest eveniment face parte din cadrul unei campanii de informare și conștientizare, organizată la nivel național.
Obiectivele acestei campanii sunt reprezentate de conștientizarea efectelor nocive pe care le poate avea gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor de surse/echipamente de iluminat precum și modalitatile de reutilizare / reciclare  a acestor deșeuri.
Subiecti ai acestei campanii au fost cei 200 de elevi ai scolii din localitate reprezentanti ai administratiei publice locale si a cadrelor didactice .
Sesiunea de informare a fost urmată de jocuri și concursuri pe terenul de sport al scolii si de premierea elevilor. 
Au fost prezenti din partea asociatiei Anton Claudia, Adrian Florescu Președinte al Asociației, primarul comunei Dumitru Togor , si preot dr.Ioan Ghitea managerul centrului cultural “Profesor universitar dr. ing. Teodor Maghiar”, si reprezentanti ai bibliotecii judetene  Delia Pantea si Paul Zot.




Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării