30 martie 2009

Biblioteca Madaras




Pe site-ul primăriei Mădăras, bibliotecara, doamna Aristan Marinela prezintă un scurt istoric al bibliotecii comunale şi programul de activitate din anul 2008.Doamna Aristan este una din bibliotecarele care lucrează cu pasiune încercând şi reuşind să dea strălucire micii biblioteci comunale ( foto) . Fişa de post include şi activităţi de cămin cultural, materializate în pregătirea pe care o face cu ansamblul de dansuri populare.

Doamna Aristan , uită să amintească referitor la anul 2008, participarea la concursul CPC al IREX, cu un proiect care dorea să îmbogăţească istoria comunităţii locale-" Istoria- punte de legătură între generaţii".Micul proiect îşi propunea să recupereze de la veteranii de război, istoriile trăite de ei, prin intermediul adolescenţilor comunei transformaţi în reporteri.Chiar dacă nu a câştigat încercarea trebuie remarcată, aplaudată şi poate în alt context, materializată. Felicitări.

26 martie 2009

Cursuri profesionale

In perioada 30.03.2009-10.04.2009 are loc la Biblioteca Judeteana "Gheorghe Sincai " Bihor Oradea, Programul de Calificare/perfectionare in ocupatia de bibliotecar, sustinuta de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura Bucuresti.
Sunt asteptati bibliotecari din biblioteci publice din Bihor si din tara.




Invitatie

Dragi colegi , bibliotecari din Bihor.

Va invit sa ne intalnim in acest spatiu virtual.
Sper sa putem aduna aici toate problemele ,visele si realizarile noastre.Haideti sa vorbim despre ce ne framanta, despre ce asteptari avem noi de la viata si de la profesie.Haideti sa facem schimb de idei si de ganduri si de imagini, sa invatam unii de la atii, sa vedem cei care au reusit prin ce mijloace au reusit!

Astept sa interveniti, sa completati sa contraziceti, sa va exprimati temeri si frustrari.
Eu voi prezenta in fiecare saptamana o biblioteca si ma voi stradui sa va tin la curent cu toate lucrurile importante din viata bibliotecilor.

Astept interventiile voastre.

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării