24 mai 2012

Activitati de primavara la Filiala Felix

 Album foto

In primavara lui 2012 Filiala Felix a fost gazda mai multor evenimente care au adus in biblioteca elevi din scolile si gradinitele apartinatoare comunei Sanmartin.

 Filiala din Baile Felix are parteneriate semnate cu Scoala Generala cu clasele I-VIII Cordau, Biblioteca Prietenul Copiilor care implica 4 activitati in anul 2012;
si cu gradinita cu program prelungit Alba ca Zapada, Baile Felix, - Un nou prieten, Biblioteca .

Albumul foto prezinta  momente surprinse de la activitatile  si expozitiile realizate impreuna.

Cronologic  puteti vedea: expozitia de martisoare si felicitari dedicate mamei, imagini ale activitatilor din biblioteca prilejuite de saptamana Scoala  altfel. Au trecut pragul bibliotecii peste 50 de elevi din scolile Cordau si Sanmartin.

Expozitia de Pasti a aratat abilitatile manuale ale copiilor din clasa a patra Sanmartin care a realizat o mica expozitie de flori bricolate prin metoda  quilling.
Lucrarile au fost admirate de toti cei care au trecut pragul  bibliotecii ulterior   .

In luna  aprilie, dupa pasti ,copiii de la gradinita cu program prelungit Alba ca Zapada, Baile Felix, au avut o activitate, In lumea povestilor, unde s-au citit si s-au interpretat povesti.

Bibliotecari Csilla Tarb, Maria Vaida


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării