2 decembrie 2014

Premierea cititorilor seniori


Ziua portilor deschise  a fost un prilej de a premia pe cei mai fideli cititori , care totodata au o venerabila varsta.
Sectia de imprumut carte pentru adulti a facut o lista cu 17 cititori , iar de la filialele bibliotecii au fost nominalizati 6 cititori.
Domnii și doamnele  invitate la eveniment,   au devenit pe parcursul timpului nelipsiti din biblioteca, prieteni si confidenti ai bibliotecarilor. S-au creat legaturi afective, bibliotecarii stiu o parte din povestile de viata ale participantilor, impartasite in dupaamieze, cand printre rafturi, ratacesc impreuna sa caute o carte care a scapat necitita pana acum.

Evenimentul a avut loc in prezenta directoarelor instituției, doamna Ligia Mirisan și doamna Tavaszi Hajnal, si a celor doua sefe de servicii, Mariana Barna si Delia Pantea.

Cititorii seniori au fost rugati sa impartaseasca cu noi momemnte din aventura lecturii, in biblioteca si viata, iar interventiile au fost inregistrate audio si video, marturie emotionanta pentru viitor.

Fiecarui cititor i s-a oferit o Diploma de Fidelitate si un pachetel cu o mica atentie , o carte  desigur  si o bratara a prieteniei. 

Cititorii sectiei pentru adulti , premiati , au fost: Olah Rozalia, Calcev Rozalia, Anca Cleopatra, Kui Elena,  Torok Clara, Suteu Maria, Suteu Jana, Miheller Ilona, Crivoi Viorica, Banu Ahil, Faur Aurel, Giurgiu Octavian, Domuta  Dorin-Valer, Ilica Vasile, Stratan Nicolae, Bunda Gheorghe  si Baba Ioan-Vasiliu.
Cititorii  filialelor  au fost:Mudura Adriana Nicoleta (Filiala Decebal), Dopp Livia (Filiala Felix), Tatar Vasile și Dumitru Constanta (Filiala Iosia) , Vesa Octavia și Alexandru Onciu (Filiala Dacia)










Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării