15 ianuarie 2015

Despre comemorarea victimelor Holocaustului

9 Ianuarie 2015
Ieri, ca parte a activitatilor pe care le derulam in vederea pregatirii pentru marcarea zilei de 27 ianuarie, am sustinut o activitate tip workshop, cu peste 50 de cadre didactice, de diferite discipline dar mai ales istorie, din Oradea si Bihor. Activitatea a avut loc in amfiteatrul  Bibliotecii Judetene  "Gheorghe Sincai" din Oradea, careia ii multumim pentru sprijin. Multumim de asemenea Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, doamnei inspector de specialitate Rosu Elisaveta, pentru colaborarea foarte buna.
In cadrul intalnirii am prezentat profesorilor prezenti exemple din resursele educationale pe care le pregatim si care vor apare in  sectiunea "Comemorare Holocaust", resurse care le vor sta la dispozitie daca vor dori sa le utilizeze in lectiile despre Holocaust.
Am cerut si primit feedback, pentru a verifica cat de utile considera profesorii ca le-ar putea fi aceste materiale si suntem foarte bucurosi ca 90% din cei prezenti au considerat materialele noastre ca fiind bune sau excelente.
Aceste resurse vor aparea in ultimele 10 zile pe pagina:
http://www.tikvah.ro/ro/holocaust-ro/comemorare-holocaust/resurs-ro.html

 Sursa : www.ticvah.ro


Daca sunteti interesati de afise ca acesta de mai jos, despre Ziua Internationala de comemorare a victimelor Holocaustului, scrieti-ne prin pagina de Contact pe  www.ticvah.ro  si va vom trimite unul, cel putin in format electronic. Am distribuit deja cateva zeci de afise la diferite institutii publice, culturale etc.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării