7 mai 2013

„CÂT? CUM? CE MÂNCĂM? CINE SUNTEM? ASPECTE NUTRIŢIONALE ALE VIEŢII DE ZI CU ZI”- Atelier




Asociaţia NOVUM organizează Joi, 9 Mai 2013, ora 16:00,
la Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai" Bihor din Oradea
str. Armatei Romane nr. 1/A (intrarea dinspre Parcul Bălcescu)
atelierul
„CÂT? CUM? CE MÂNCĂM? CINE SUNTEM?
ASPECTE NUTRIŢIONALE ALE VIEŢII DE ZI CU ZI”
din cadrul „Campaniei de creştere a conştientizării pentru promovarea sănătăţii şi prevenirea riscurilor de îmbolnavire”


Această manifestare face parte din seria de ateliere organizate în cadrul proiectului CENTRUM, în mai multe oraşe din ţară, având ca principal obiectiv promovarea sănătăţii şi prevenirea riscurilor de îmbolnăvire prin diseminarea de informaţii cu privire la diferitele valenţe ale nutriţiei, principalele aspectele nutriţionale care sunt importante în viaţa de zi cu zi, relaţia dintre nutriţie şi starea de
sănătate şi direcţii generale de intervenţie nutriţională în cazul unor probleme de sănătate.
CENTRUM îşi propune să crească nivelul de conştientizare în ceea ce priveşte starea de sănătate a fiecăruia dintre noi şi să sublinieze atitudinea proactivă pe care trebuie să o abordăm la nivel individual, astfel încât să generăm schimbări vizibile de mentalitate şi conduită.

Începând cu data de 01.12.2010 Asociaţia NOVUM din Braşov, în parteneriat cu S.C. MAESTRA S.R.L. şi S.C. ED PROJECT S.R.L. din Braşov, Asociaţia ”Copacul Vieţii” din Cluj- Napoca şi Asociaţia ”Ruralmed Zeletin” din Bacău, implementează proiectul cu titlul „CENTRUM”, cod contract POSDRU/97/6.3/S/60931, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul se înscrie in axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa
muncii”, perioada de implementare a proiectului fiind până la 31.11.2013.
Obiectivul general al proiectului este facilitarea accesului şi menţinerea pe piaţa muncii a femeilor şi grupurilor vulnerabile in scopul asigurării bunăstării acestora şi a familiilor lor, printr-un sistem de servicii profesionale integrate.
In cadrul proiectului se desfăşoară un program de formare profesională integrat constituit din următoarele tipuri de cursuri: Competenţe antreprenoriale, Limba Engleză pentru afaceri, Manager de proiect, Dezvoltarea competenţelor de utilizare TIC, Cameristă şi alte meserii. 

Proiectul mai cuprinde:
  • programe pentru dezvoltarea carierei; 
  • asistenţă şi consultanţă pentru demararea de noi afaceri sau
  • dezvoltarea celor existente (organizate în Braşov, Cluj şi Bacău); 
  • activităţi de acompaniere, de îngrijire a copiilor şi a persoanelor dependente, 
numărul de beneficiari fiind de peste 1510 la toate cele trei tipuri de activităţi (formare, campanii de informare şi conştientizare, activităţi suport).
Informaţii suplimentare legate de activităţile proiectului se pot afla pe pagina web a proiectului
www.novum.org.ro, forumul proiectului http://centrum.freeforums.ro .

"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării