14 decembrie 2018

Impodobirea nebradului Code Kids-2017

Se apropie Crăciunul, una dintre sărbătorile noastre preferate.🎄👨‍👩‍👧‍👦💚Cum nu există Crăciun fără zăpadă, bunătățuri și brad, vă provocăm la o super activitate de echipă: licitația de nebrazi.
Ce este un nebrad? Un brad confecționat cu multă încântare din materiale reciclabile. E la fel de frumos, la fel de strălucitor și ține locul unui brad adevărat. Un nebrad salvează viața unui brad din pădure.
Până pe 15 decembrie invităm toate cluburile Code Kids de nivel 2 să construiască acest nebrad împreună, la bibliotecă. Fiți creativi, fiți ingenioși și folosiți materiale reciclabile cât mai interesante.
Ulterior vă încurajăm să organizați un eveniment pentru licitarea acestui brăduț creat de voi în comunitatea voastră. Faceți cunoscut clubul vostru și cauza voastră și cineva poate cumpăra acest nebrad, iar donația o puteți folosi pentru activitățile din cadrul clubului sau puteți achiziționa echipamente care vă lipsesc de la bibliotecă. Reporterul din cadrul clubului se poate implica în comunicarea și promovarea acestei acțiuni.
Dacă aveți nevoie de alte informații, idei pentru această activitate, vă rugăm să ne scrieți.
Abia așteptăm pozele și video-urile de la această activitate.🎬📽️📷
Chiar dacă zilele devin mai reci odată cu sosirea iernii☃️❄️🌬️, nu uitați să vă păstrați inimile calde💛,
Echipa Simplon&Progress

__________________________________
La Biblioteca Comunală Mădăras, membrii clubului Code Family s-au întâlnit pentru împodobirea nebradului. Atmosfera a fost una de sărbătoare, copiii colindând sau recitând. Noi suntem mândri de ce am realizat. Sperăm să-i placă și Moșului!
Marinela Aristan








Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării