30 martie 2009

Biblioteca Madaras




Pe site-ul primăriei Mădăras, bibliotecara, doamna Aristan Marinela prezintă un scurt istoric al bibliotecii comunale şi programul de activitate din anul 2008.Doamna Aristan este una din bibliotecarele care lucrează cu pasiune încercând şi reuşind să dea strălucire micii biblioteci comunale ( foto) . Fişa de post include şi activităţi de cămin cultural, materializate în pregătirea pe care o face cu ansamblul de dansuri populare.

Doamna Aristan , uită să amintească referitor la anul 2008, participarea la concursul CPC al IREX, cu un proiect care dorea să îmbogăţească istoria comunităţii locale-" Istoria- punte de legătură între generaţii".Micul proiect îşi propunea să recupereze de la veteranii de război, istoriile trăite de ei, prin intermediul adolescenţilor comunei transformaţi în reporteri.Chiar dacă nu a câştigat încercarea trebuie remarcată, aplaudată şi poate în alt context, materializată. Felicitări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării