2 aprilie 2009

Lansarea oficiala a proiectului Biblionet

Anul acesta prima conferinta a asociatiei ANBPR, are loc concomitent cu lansarea oficiala a proiectului Biblionet, conform invitatiei de mai jos pe care am primit-o de cateva zile.




"Biblionet – lumea în biblioteca mea
Lansarea programului naţional
Joi 23 aprilie 2009
10:30 – 17:00
Aula Bibliotecii Centrale Universitare
The International Research and Exchange Board (IREX) are onoarea să vă invite la lansarea oficială a programului Biblionet – lumea în biblioteca mea pe data de 23 aprilie 2009, între orele 10:30 şi 17:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Corp Fundaţie, Calea Victoriei, nr. 88, sector 1, Bucureşti.
Evenimentul va începe cu lansarea oficială a programului Biblionet, urmată de o conferinţă de presă. Sesiunea de după amiază va fi consacrată unei descrieri mai detaliate a programului şi modului în care bibliotecile publice pot deveni parteneri activi în program."...
Lansarea proiectului, inseamana ca in curand vom primi si aplicatiile pentru inscrierea in proiect si ca vom intra in competitie cu alte 40 de judete.
Va rog frumos sa amintiti domnilor primari conditiile de intrare in proiect.Aceste conditii le-au fost prezentate in intalnirea din 27 februarie 2009 in sala CJ Bihor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării