15 aprilie 2009

Săptămâna naţională a bibliotecilor























23 aprilie, devenita prin traditie Ziua Bibliotecarului, marcheaza in intreaga tara debutul unei serii de manifestari specifice, desfasurate in cadrul Saptamanii Nationale a Bibliotecilor.
 Biblioteca Judeteana  Bihor va folosi această saptamana ca pe un prilej pentru a informa publicul larg şi autorităţile locale despre serviciile şi facilităţile pe care le oferă şi pentru a atrage atenţia asupra necesităţii modernizării activităţii de bibliotecă în vederea satisfacerii cerinţelor de informare, cultură şi educaţie ale utilizatorilor.
 În această perioadă, bibliotecile bihorene vor desfăşura acţiuni de promovare a rolului şi locului bibliotecii în comunitate şi vor susţine manifestări culturale, educative şi de informare a populaţiei
Se vor organiza manifestări ca: ateliere şi consfătuiri profesionale, vizite colective, expoziţii,  concursuri tematice, întâlniri cu cititorii,   activitati de promovare a bibliotecii in scoli ( filialele bibliotecii)
Influente ale culturii germane in literatura romana.  Expozitie cu  lucrari ale elevilor din cls. VI si VII de la Liceul German Fr. Schiller, (fosta scoala Decebal), profesoara Mot Anca.  ( Filiala Decebal)

Un punct de interes al saptamanii , va fi ,pentru bibliotecarii bihoreni  in data de 22 aprilie 2009-ora 10 Acordarea Trofeului Biblioteca  pentru cea mai buna biblioteca publica din Bihor.
Expozitie personala Terezia Kerekes.
Artisti in biblioteca-Alexandru Condoros.
Prezentarea blogului Biblioteci Bihorene- imagine a bibliotecilor publice din Bihor

Punctul culminant al Saptamanii Nationale a Bibliotecilor il va reprezenta, pe plan national,  lansarea programului  Biblionet, 23 aprilie 2009 -10,30 in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Bucuresti






Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării