14 octombrie 2014

Conferinta ANBPR Targu Jiu

Două zile de dezbateri şi ateliere
În programul Conferinţei au fost incluse dezbateri în plen dedicate prezentării proiectelor şi profesionişti-lor din bibliotecile judeţene, grupate sub titlul „BiblioNEXT – Biblioteci în acţiune!”, precum şi bibliotecilor din mediul mic urban şi rural, „Lumea construită de bibliotecari”. De asemenea, agenda Conferinţei cuprinde şi o serie de ateliere de lucru susţinute de profesionişti din biblioteci şi din afara lor: „Creatorii de oferte”, „Miza pe inovaţie”, „Dezvoltatorii de vise” şi „Provoacă imposibilul!”. În program au mai fost incluse o vizită a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”, dar şi o excursie documentară la Hobiţa, Biblioteca Comunală Muşeteşti   şi la  Muzeul   Arhitecturii Populare de la Curtişoara.

Intalnirile cu colegii  de breaslă și  totodată prieteni  sunt întodeauna binevenite.
 Delegatia din Oradea.


 In vizita la biroul metodic din Gorj, Costi lipsea...si am ramas in fat ausii inchise cu Vladut, Nicoleta de la Timis si Nicoleta de la Dolj.
 Prezentarea noastra a Bihorului.







8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării