7 aprilie 2023

Competențe digitale și incluziune digitală

În 2023 se vorbește continuu despre competențe digitale și integrare digitală în mare măsură datorită finanțărilor PNRR  linia pentru biblioteci publice.

Părăsind formulările generale , Fundația EOS , face o ofertă de  sondare a acestor competențe digitale, de clarificare de noțiuni și pune la dispoziție o platformă online.


Pentru Fundația EOS România demararea unui amplu proiect național de incluziune digitală vine cumva ca un pas firesc, după o experiență de peste 10 ani de campanii și proiecte ce au vizat educația digitală.


”Eforturile noastre de până acum, tot ce am construit deja prin inițiativele noastre, toată experiența și conexiunile realizate le vom folosi la maxim pentru succesul unui proiect care să unească energiile tuturor celor implicați în digitalizare, pentru o strategie coerentă de incluziune digitală, asumată la nivel guvernamental și implementată corespunzător.”


Ne invită  să testăm platforma și resursele pentru alfabetizare digitală disponibile în mod gratuit!

Platforma Competent Digital  conține  cursuri și materiale, foarte ușor de urmărit, care vă ajută să învățați cum să folosiți internetul, cum să navigați în siguranță, cum să faceți o programare online, sau cum să găsiți un job online.   competentdigital.ro


Pentru mai multe amănunte consultați site-ul Împreună în România digitală 

Harta excluziunii sociale de pe site:


"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării