11 decembrie 2013

Incheierea celor 12 zile de activism impotriva violentei


Evenimentul de încheiere a campaniei de 12 zile de activism impotriva violentei , care la Oradea se desfăsoara de ani de zile sub logoul - Impreuna impotriva violentei, a avut loc la Biblioteca Judeteana ”Gheorghe Sincai”, si a avut forma unui concurs de scenete antiviolenta.
 Din juriu au facut parte: Simona Dejeu reprezentant ANITP Bihor, Ioana Indries de la Inspectoratul de Politie Bihor departamentul preventie,Voichita Rat, si Miorita Sateanu din partea Uniunii Femeilor Bihor si Delia Pantea din partea Bibliotecii judetene.

 Scolile care s-au calificat în faza finala au fost-
 -Liceul German- Elevii au prezentat mesaje antiviolență pe baza a doua colaje.
 -Grupul Scolar Sanitar "Vasile Voiculescu" Oradea, a avut o sceneta, in care se ilustra violenta pe care elevul o percepe la profesori și o reintoarce in clasele mai mari in mediul scolar.
-In oglinda- Cea mai buna sceneta a zilei - Colegiul Economic ''Partenie Cosma'' din Oradea, a primit in unanimitate 10 si premiul de Cea mai buna dramatizare a temei.
-COLEGIUL TEHNIC „TRANSILVANIA” au avut o scenetă și un joc de roluri inspirate din violenta verbala.
 -Fiul risipitor, dramatizare- LICEUL TEHNOLOGIC ”GEORGE BARIŢIU” ORADEA- a doua cea mai buna dramatizare a temei pe care o studiem in campanie.
-Liceul Teoretic ”Aurel Lazar” a abordat tema - parinti , profesori, elevi , violenta intrascolara.
- Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Oradea în scenetă a demonstrat că violenta de acasa duce la pierderea identitatii adolescentului, la violenta stradala si consum de droguri.

 Au fost premiate si colajele de desene pe tema campaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării