29 august 2021

Lecturi de weekend 144

 Toate aceste cărți aduc în atenție cunoscătorilor acea lume secretă, inaccesibilă omului de rând, Shambala.

Toate sunt romane sau nuvele care îmbină o aventură fantastică a unor personaje în căutarea unei lumi ideale cu niște lecții pe care trebuie să le desprindem dintre rânduri.



Secretul doctorului Honigberger , nuvelă fatastică de Mircea Eliade 
recenzie Gabriel Badea
 


Mantra secreta

"David Michie a scris un thriller budist insolit – furt de arta sacra, panglicarii, urmariri internationale, un strop de  romantism – toate impletite cu misticismul profund al budismului tibetan. N-am putut sa las cartea din mana pana nu am terminat-o de citit.”– VICKY MACKENZIE

Intr-o manastire  indepartata din Himalaya, Matt Lester si-a dedicat cinci ani pregatirii spirituale pentru acest moment: este destinul sau sa deschida un pergament sigilat, antic, continand intelepciunea profetica de care lumea are urgent nevoie. Dar, cu cateva momente inainte de acest moment, nepretuita comoara este furata. Matt este prins intr-o urmarire periculoasa cu o mare miza: recuperarea pergamentului, transformandu-se treptat din urmaritor in urmarit. 

De cealalta parte a lumii, rezultatele cercetarilor savantei Alice Weisenstein despre vindecarea ansamblului minte-corp sunt pe cale sa fie dezvaluite publicului larg. Lucrurile iau o intorsatura tragica cand supervizorul lui Alice dispare, iar ea isi da seama ca este urmarita. 

Cautarea pergamentului il conduce pe Matt la Alice, iar cei doi devin prinsi intre diverse sfere de influenta si amenintari crescande. Impreuna trebuie sa decida in cine pot avea cu adevarat incredere.

MANTRA SECRETA impleteste stiinta revolutionara si cunostintele spirituale intr-o poveste foarte captivanta. Nu este doar o carte pe care citind-o veti dori sa intoarceti pagina dupa pagina, ci va va zdruncina intreaga conceptie despre cine si ce sunteti si despre transformarea de care sunteti capabili.



Secretul Shambhalei. In căutarea celei de-a unsprezecea viziuni, de James Redfield apărută la Editura Mix în 

Din cea de a treia carte din seria deschisa de Profetiile de la Celestine vom afla care este originea intuițiilor care au impact asupra vietii fiecaruia dintre noi.
 Autorul alternează sfaturi practice valoroase cu o aventură neverosimilă.


CÂMPURILE INTENțIEI.......................... 15 

CHEMAREA SHAMBHALEI ..................... 39

 CULTIVAREA ENERGIEI ......................... 63 

ATENțIA CONSTIENTÃ .......................... 83 

ATENțIA CONTAGIOASÃ ...................... 109 6

TRAVERSAREA ................................... 127 

INTRAREA ÎN SHAMBHALA ................... 145 

 PROCESUL VIEțII ................................ 167 

ENERGIA RÃULUI ............................... 185 

 RECUNOASTEREA LUMINII ................... 207

 SECRETUL SHAMBHALEI ...................... 225


Orizont pierdut. Shangri-la James Hilton
Editura: Simrom & Europartner
Data aparitie: 1993

Amănunte în wikipedia.


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării