3 mai 2022

Trofeul Biblioteca







 Trofeul Biblioteca 
Pentru cea mai bună bibliotecă publică din Bihor în anul 2021 
Biblioteca Municipală ,,Ioan Munteanu” Marghita 


Responsabil: Atym Lavinia 
Bibliotecar: Popa Iuliana 
                      

Trofeul „Biblioteca” se acordă pentru activitatea de excelenţă desfăşurată în folosul comunităţii în anul 2021. 
Menţinând tradiţia unei activităţi profesionale de elită biblioteca din Marghita în condițiile interdicțiilor impuse de criza Covid a reușit în anul 2021 să găsească forme sigure de a ajunge la publicul bibliotecii. Totalul de 34 de programe pentru 400 de utilizatori, alături de celelalte date statistice sunt cifre respectabile chiar în condițiile unei activități neîngrădite. 
Toate au fost documentate pe blogul care acum are o vechime de 12 ani! www.marghita-biblioteca-municipala.blogspot.com/2021/  despre care Zelist spune că este mai bun decât 86,11% bloguri! 

Oferta de carte este permanent adaptată cererii, desigur cu ajutorul finanțatorului local, Primăria Municipiului Marghita. 
Colaborarea profesională  permanentă cu Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Șincai” Bihor ajută la reformularea permanentă a    serviciilor și actualizarea lor în conformitate cu exigențele secolului XXI. 


Trofeul Biblioteca 
pentru cea mai bună Bibliotecă Publică din Bihor, 
este acordat anual, în cadrul Săptămânii Naţionale a Bibliotecilor 

Trofeul a fost câştigat de: 

Biblioteca Comunală Sîntandrei 2019 
Biblioteca Orășenească ,,Mate Imre” Valea lui Mihai 2018 
Biblioteca Comunală Mădăras 2017 
Biblioteca Orăşenească „Octavian Goga” Aleşd pentru anul 2007, 2011 și 2016 
Biblioteca Comunală Bratca 2014 
Biblioteca Comunală Diosig 2012 
Biblioteca Orăşenească Săcueni anul 2010 
Biblioteca Municipală „Constantin Pavel” Beiuş anul 2009 
Biblioteca Municipală „Teodor Neş” Salonta pentru anul 2008 
Biblioteca Comunală Şimian pentru anul 2006 

_______________________________________________________

Diplomă de merit 


Se acordă 
Bibliotecii  Comunale din Budureasa 
  Bibliotecar: Laza Anca Maria 
   

Diploma de merit se acordă pentru activitatea profesională de excelenţă  desfăşurată în anul 2021.Acest an a fost unul în care multe biblioteci comunale au încetat să  funcționeze. La Budureasa, a rămas constantă deschiderea pentru implicarea tinerei generații în activități care să le formeze plăcerea de a citi, vorbim 9 programe cu peste 100 de participanți, copii intre 7 și 14 ani. 
Realitatea desfășurării acestor programe poate fi vizualizată pe blogul bibliotecii www.bibliotecabudureasa.blogspot.com/2021/   
cu  15 postări ale evenimentelor. Menţionăm prezența la activitățile  Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Șincai” Bihor și interesul permanent al bibliotecarei  pentru promovarea istoriei locale. 
Prin această diplomă recunoaștem eforturile constante de a  asigura activitatea de bibliotecii în comunitate! 



Se acordă 
Bibliotecii Orășenești din Săcueni 
  Bibliotecar: Guba-Kerekes Zsuzsa 


Diploma de merit se acordă pentru activitatea profesională de excelenţă desfăşurată în anul 2021. Menţinând tradiţia unei activităţi profesionale de elită , biblioteca din  Săcueni ne arată la ce nivel s-a putut lucra  în condițiile  interdicțiilor impuse de criza Covid. Enumerăm din activitățile anului: ,,HAI SĂ PICTĂM!” Curs de pictură și istoria artei pentru copii! (timp de 6 luni), Proiectul ,,Pierde o carte!” concurs foto, concursuri diverse, expozitii și lansări de carte, materializate în 35 de activități  și permanente  invitații și           provocări adresate comunității din Săcueni. 
Activitățile pot fi văzute pe blogul bibliotecii  www.bibliotecasacueni.blogspot.com 
Colaborarea profesională  permanentă cu Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Șincai” Bihor ajută la reformularea permanentă a serviciilor și actualizarea lor în conformitate cu exigențele secolului XXI. 




Se acordă 
Bibliotecii Orășenești ,,Octavian Goga” din Aleșd 
 
Responsabil: Ardelean Georgeta 
Bibliotecari: Denisa Alb, Silvia Kosa, Urs Tamara 
                      

Diploma de merit se acordă pentru activitatea de excelenţă desfăşurată în folosul comunităţii în anul 2021. 
Menţinând tradiţia unei activităţi profesionale susţinute, Biblioteca Orășenească ,,Octavian Goga” din Aleşd confirmă aşteptările utilizatorilor şi ale locuitorilor oraşului răspunzând proactiv la toate provocările culturale ale ultimilor ani chiar și în condiții de        pandemie. 
Oferta de carte este permanent adaptată cererii, cu ajutorul finanțatorului local, Primăria Orașului Aleșd. 
    Colaborarea profesională  permanentă cu Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Șincai” Bihor ajută la reformularea permanentă a  serviciilor și actualizarea lor în conformitate cu exigențele secolului XXI. 



      



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării