14 iunie 2023

Atelier de creație- Podul prieteniei interculturale



Podul prieteniei interculturale, proiectul înscris în conceptul „Cetățeni activi la puterea a treia”, finanțat de Primăria Municipiului Oradea a ajuns în a doua lună de derulare. Atelierul de creaţie „Mâini îndemânatice – minţi creative” a avut loc la sediul Asociatiei Pensionarilor Maghiari Din Partium Partiumi Magyar Nyugdijasok Egyesulete 1 Decembrie 2 Oradea , marţi, 13 iunie de la ora 11.

Gazdele s-au prezentat pe scurt în cadrul asociației activează un cor care are concerte și în Bihor și în Ungaria, săptămânal au două întâlniri la sediul asociației unde se joacă remi și alte jocuri de societate.
Pe raftul din fundal se văd foarte multe trofee primite  în urma participărilor la evenimente locale. Doamnele și-au exprimat bucuria de a fi implicate în proiectul multicultural afalt în derulare.

Rodica Denuț și Ecaterina Grecu au propus cele două ateliere de lucru: coșulețe din fâșii de hârtie și tablouri din rame foto. Partener,  Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” prin prezența bibliotecarelor  Lilia Blaga și Delia Pantea au asigurat o parte din logistica evenimentului.

Coordonatori eveniment: Ecaterina Grecu, Rodica Denuţ, Szilagyi Ibolya
Manager de proiect Miorița Săteanu


















Lucia Erdeli ne prezintă o parte din lucrurile cusute cu drag în cursul anilor! 







 

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării