12 iunie 2023

*PODUL PRIETENIEI INTERCULTURALE* - SUNT COPILUL FAMILIEI MELE



Elevii din unitățile de învățământ școlar, gimnazial au fost invitați să participe cu ocazia zile de 1 iunieîn proiectul local*PODUL PRIETENIEI INTERCULTURALE* la activitatea *Creație literară*: poezii, compuneri si eseuri cu tema generică * SUNT COPILUL FAMILIEI MELE*

Festivitatea de înmânare a DIPLOMELOR DE MERIT s-a organizat VINERI - 9 IUNIE 2023 ,orele 16,00 la Liceul Teologic Romano Catolic “Szent László” Oradea  în prezența elevilor, partenerilor de proiect și a doamnei viceprimar Antonia Nica.

Au fost acordate 63 de premii de participare, diplome și câte un pachet cu dulciuri fiecărui participant  și s-au citit lucrări ale elevilor în limbile, română, maghiară , germană, slovacă, romă, italiană și ucraineană. Sponsori au fost European Drinks și European Food International SRL.

Seara s-a încheiat cu un mic program artistic susținut de copii care  participă la Tabăra Socială Ceata lui Pițigoi si de Ioana Ciobanu.

Școli participante :

Gazdă și participant, Liceul Teologic Romano Catolic “Szent László” Oradea
Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, Oradea
Colegiului National Onisifor Ghibu Oradea
LICEUL TEORETIC "JOZEF KOZACEK" BUDOI
Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller „Oradea
Şcoala  Gimnazială Lucreţia Suciu - Oradea

Au recitat în ucraineană elevii, Marharyta Klimova (11 ani),Vitalii Akulenko (10 ani) și Antokhi Ameliia (14 ani)


Manager de proiect Miorița Săteanu.































Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării