16 noiembrie 2023

Vis de copil - final de proiect 2023


Joi 16 noiembrie 2023 în cadru festiv, la Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” clase de la Liceul Teoretic ”Aurel Lazăr”, însoțiti de profesori și diriginți  au  avut întâlnirea de final a proiectului finanțat de TOLI Institut în anul 2023 , ”Vis de copil”.
Cuvintele de salut  și apreciere a proiectului și a activităților comune au fost adresate elevilor de către   inspector de istorie, geografie și științe socio-umane, prof. Mihaela-Simona Biriș, Ancuța Florina Șchiop, director al  Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” din Oradea, și Diana Iancu, din partea Muzeului „Țării Crișurilor”.

Activitățile anului 20233 -”Vis de copil” sunt parte  a proiectului „The history of the humanity at the crossroads”, aflat la a 5-a ediție . Proiectul este co-finanțat de TOLI Institute și coordonat de prof. dr. Livia Ghiurcuța și prof. Flavia Iulia Oprean. Participanții au fost premiați și încurajați să participe la următoarea ediție, 2024. Această nouă ediție va pune în relație de colaborare clasele mari cu clasele de gimnaziu . 
Cuvinte de laudă  a avut și profesoarele prezente care au coordonat copii în tot timpul anului:  prof. Ioana Claudia Mladin, prof. dr. Cristina Brădău, prof. Zita Bondar și prof. Daciana Loredana, Narcisa Zsoldos și  prof. RodicaTurcaș .

 














 

"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării