28 iunie 2024

Salonta - noutăți

Acces mai ușor la bibliotecă pentru persoanele cu deficiențe de vedere, anunță Primăria Salonta. Modificările solicitate de autoritatea județeană au dus la adăugarea de marcaj tactil pentru nevăzători și de inscripții în limbajul Braille pe pereți la biblioteca din municipiu. Legea prevede că persoanele cu handicap trebuie să aibă acces neîngrădit la instituțiile publice, iar Primăria Salonta a făcut modificările solicitate în conformitate cu această lege.e.






 
HU: Gyengénlátók számára megkönnyített könyvtári közlekedés. A megyei hatóság által megkövetelt módosítások nyomán a közlekedést segítő taktilis sáv került a padozatra, és a tudnivalók megjelentek Braille írással is a falakon. Törvény írja elő, hogy a fogyatékkal élők számára biztosítani kell a közintézményekben a zavartalan hozzáférést, ennek értelmében végezte el a Polgármesteri Hivatal a kért változtatásokat.

Programul de specializare în ocupația de bibliotecar (studii superioare) 07 - 18 octombrie 2024

 Centrul de Formare și Dezvoltare Profesională al ANBPR organizează  Programul de specializare în ocupația de bibliotecar (studii superioare...

Wikipedia

Rezultatele căutării