1 iulie 2024

Rețeaua Fetelor Neînfricate

Biblioteca Octavian Goga din Aleșd s-a înscris în proiectul național,, Rețeaua Fetelor Neînfricate" propus de Fundația Progres Bistrița.
Obiectivul acestui proiect este de a crește capacitatea pre-adolescentelor și adolescentelor cu vârste între 10-16 ani, prin schimbarea atitudinii față de sine și față de comunitate, dobândirea de cunoștințe și competențe sociale în cadrul a 10 sesiuni locale de învățare reciprocă.

Prima temă în data 29 mai 2024 a fost : ,, Educația pentru sănătate: Corpul meu, alegerea mea".
Participantele sunt eleve din clasa a 5-a B, diriginte prof. Koșa Adrian, din cadrul Liceului Teoretic,, Constantin Șerban" Aleșd.

A doua temă ,în data de 12 iunie a fost prezentată de dl. doctor- psiholog Dan Stănescu ,, Anxietatea la adolescente", un subiect delicat și foarte actual, dar deseori tratat superficial sau incorect.
Specialistul le-a ajutat să recunoască eventualele simptome, să le gestioneze și să se adreseze pentru a primi susținerea optimă, punând accent pe faptul că sănătatea mintală și starea de bine sunt esențiale pentru sănătatea noastră generală.

Proiectul va continua în toamnă!





Ziua Mondiala a Pacii

  UNIUNEA JUDEȚEANĂ A PENSIONARILOR OBIECTIV *CETĂȚENI ACTIVI LA PUTEREA A TREIA LOCAȚIA : *CERCUL MILITAR* str.M. Eminescu nr.5 DATA: VINE...

Wikipedia

Rezultatele căutării