24 august 2024

Cea mai nouă bibliotecă publică din Bihor

 

În luna septembrie, la Sântandrei se va deschide cea mai nouă bibliotecă publică din județ.


„Consiliul Județean asigură finanțarea pentru construcția sau reabilitarea a 3 biblioteci din zona metropolitană: Sântandrei, Sânmartin și Oșorhei, într-un proiect mai mare de digitalizare a bibliotecilor din județ”, a transmis președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook.

Clădirea este gata, așa cum se vede în imagini, iar până la sfârșitul lunii septembrie se va monta și mobilierul.

După începerea noului an școlar, elevii și cetățenii din Sântandrei vor avea acces la o bibliotecă digitalizată și cu un fond de carte format din cele mai noi apariții editoriale”, a transmis sursa de mai sus.

Renovarea și dotarea bibliotecii fac parte dintr-un proiect finanțat cu fonduri europene, prin PNRR. În cadrul aceluiași proiect sunt cuprinse lucrările de reabilitare a Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” și a celor din Sântandrei, Sânmartin și Oșorhei, dar și dotarea cu echipamente a acestora și a încă 25* de biblioteci comunale din județul Bihor.

sursa




Ziua Mondiala a Pacii

  UNIUNEA JUDEȚEANĂ A PENSIONARILOR OBIECTIV *CETĂȚENI ACTIVI LA PUTEREA A TREIA LOCAȚIA : *CERCUL MILITAR* str.M. Eminescu nr.5 DATA: VINE...

Wikipedia

Rezultatele căutării