3 septembrie 2024

Licitație pentru digitalizarea Bibliotecii Județene


Consiliul Județean Bihor a lansat procedura de licitație pentru achiziționarea echipamentelor IT&C necesare modernizării și digitalizării Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor. Cititorii vor avea la dispoziție o infrastructură de ultimă generație.
 Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai" Bihor va fi dotată cu echipamente moderne care să simplifice împrumutul și returnarea cărților, inclusiv unități de autoîmprumut și returnare automată, disponibile 24/7. Va fi amenajat și un studio de înregistrări, iar activitatea personalului va fi îmbunătățită prin stații de lucru mobile.

Vor fi achiziționate, de asemenea, 5 mașini de brodat și cusut computerizate pentru „Șezătoare la Bibliotecă”, un proiect cu o tradiție din 2017.



 Licitația este împărțită în două loturi, cu o valoare totală estimată de 6,2 milioane lei, fără TVA. Termenul pentru depunerea ofertelor este 8 octombrie 2024, ora 15:00. Finanțarea ar urma să fie asigurată din fonduri europene, prin PNRR.

Vă reaminim că sunt în desfășurare lucrări la sediul Bibliotecii Județene Bihor. Acestea au demarat la sfârșitul lunii martie 2024. În prezent, se lucrează în zona de acces principal, unde se pregătește turnarea plăcii de beton pentru noua secțiune construită.
Concomitent, se efectuează finisaje în spațiul adiacent, care va deveni zona de lucru cu publicul în următoarele luni.

Programul de specializare în ocupația de bibliotecar (studii superioare) 07 - 18 octombrie 2024

 Centrul de Formare și Dezvoltare Profesională al ANBPR organizează  Programul de specializare în ocupația de bibliotecar (studii superioare...

Wikipedia

Rezultatele căutării