14 decembrie 2009

Inovatie in bibliotecile publice

Programul inovatie in bibliotecile publice (PLIP), este un program de 3 ani care va ajuta bibliotecile publice din statele in dezvoltare sau tranzitie sa intre in centru atentiei comunitatilor lor.

Programul doreste sa incurajeze parteneriatele dintre biblitoeci -administratiile publice locale, mediul de afaceri sau alte organizatii locale, pentru a acoperi nevoi imediate  ale comunitatii si a dezvolta servicii noi in biblioteci.

Programul va avea 3 etape:
In runda 1 vor fi oferite 3 granturi de pana la  30000 dolari pentru sustinerea unor proiecte de inovatie locala cu durata de un an.
In runda a doua, vor fi oferite 10 granturi de pana la 15ooo de dolari pentru reluarea si implementarea  a unuia dintre ideile de proiect din runda 1.

In runda a treia vor fi oferite 15 premii a cate 1000 de dolari pentru recunoastrea realizarilor remarcabile.
Toate rezultatele vor fi facute publice in lucrari de specialitate si conferinte in toata lumea.

A call for proposals for Round 1 will be issued November 16, 2009. Applications must be received by the deadline of 18:00 (Rome/Italy) time February 28th, 2010.

Adresa web unde se pot vedea mai multe amanunte si unde se gasesc formularele aplicatiei este:
  aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării