12 decembrie 2009

Inaugurare Valea lui Mihai





Tot in data 11 decembrie a avut loc inaugurarea Biblionet la Valea lui Mihai.
Dupa taierea panglicii de inaugurare pe care  era scris, Biblionet lumea in biblioteca mea  , au tinut cuvantari festive directorul scolii generale Zelk Zolta, consilier al primariei Valea lui Mihai, dl Csengeri Csongor,doamna director a Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai, Ligia Mirisan.

Din partea locuitorilor din Valea lui Mihai a vorbit, Szuhanyi Katalin, profesoara pensionara si a cantat cantece de Craciun doamna Csuri Katalin.Seniorii comunitatii sunt foarte bucurosi si gata sa invete totul despre calculatoare , internet si comunicare on line.

Doamna  bibliotecara Gheri Iudit  ne-a spus ca masa rotuda  pe care sunt asezate calculatoarele este obtinuta dintr-un alt mic proiect de finantare  pe care ele bibliotecarele  l-au scris si l-au castigat in ultimele luni.

Articol in presa locala: Reggeli Ujsag, 14 dec.2009

3 comentarii:

  1. Delia, ai avut dreptate cu dotarea cu tehnica moderna, au ajuns comunalele sa aiba monitoare si unitati centrale mai bune ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi dintr-un punct de vedere esti de acord cu mine. E o chestie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, cand ai dreptate ce sa zic, ca nu ai?

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării