12 decembrie 2009

Inaugurare Valea lui Mihai

Tot in data 11 decembrie a avut loc inaugurarea Biblionet la Valea lui Mihai.
Dupa taierea panglicii de inaugurare pe care  era scris, Biblionet lumea in biblioteca mea  , au tinut cuvantari festive directorul scolii generale Zelk Zolta, consilier al primariei Valea lui Mihai, dl Csengeri Csongor,doamna director a Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai, Ligia Mirisan.

Din partea locuitorilor din Valea lui Mihai a vorbit, Szuhanyi Katalin, profesoara pensionara si a cantat cantece de Craciun doamna Csuri Katalin.Seniorii comunitatii sunt foarte bucurosi si gata sa invete totul despre calculatoare , internet si comunicare on line.

Doamna  bibliotecara Gheri Iudit  ne-a spus ca masa rotuda  pe care sunt asezate calculatoarele este obtinuta dintr-un alt mic proiect de finantare  pe care ele bibliotecarele  l-au scris si l-au castigat in ultimele luni.

Articol in presa locala: Reggeli Ujsag, 14 dec.2009

3 comentarii:

  1. Delia, ai avut dreptate cu dotarea cu tehnica moderna, au ajuns comunalele sa aiba monitoare si unitati centrale mai bune ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi dintr-un punct de vedere esti de acord cu mine. E o chestie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, cand ai dreptate ce sa zic, ca nu ai?

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

Final de sezon de cusut la șezătoarea ”IA Oradea”!

Echipa IA Oradea vă dorește  vară frumoasă și vă așteaptă din toamnă la un nou sezon de cusut! De la dreapta la Stânga-  Viorica Știube- meș...

Wikipedia

Rezultatele căutării