12 decembrie 2009

Inaugurare Valea lui Mihai





Tot in data 11 decembrie a avut loc inaugurarea Biblionet la Valea lui Mihai.
Dupa taierea panglicii de inaugurare pe care  era scris, Biblionet lumea in biblioteca mea  , au tinut cuvantari festive directorul scolii generale Zelk Zolta, consilier al primariei Valea lui Mihai, dl Csengeri Csongor,doamna director a Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai, Ligia Mirisan.

Din partea locuitorilor din Valea lui Mihai a vorbit, Szuhanyi Katalin, profesoara pensionara si a cantat cantece de Craciun doamna Csuri Katalin.Seniorii comunitatii sunt foarte bucurosi si gata sa invete totul despre calculatoare , internet si comunicare on line.

Doamna  bibliotecara Gheri Iudit  ne-a spus ca masa rotuda  pe care sunt asezate calculatoarele este obtinuta dintr-un alt mic proiect de finantare  pe care ele bibliotecarele  l-au scris si l-au castigat in ultimele luni.

Articol in presa locala: Reggeli Ujsag, 14 dec.2009

3 comentarii:

  1. Delia, ai avut dreptate cu dotarea cu tehnica moderna, au ajuns comunalele sa aiba monitoare si unitati centrale mai bune ca noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi dintr-un punct de vedere esti de acord cu mine. E o chestie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, cand ai dreptate ce sa zic, ca nu ai?

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării