26 ianuarie 2010

Biblionet-biblioteci aditionale

In data de 10 decembrie 2009, IREX a lansat celor 12 biblioteci judetene participante in Runda 1 a Biblionet invitatia de includere in cadrul programului a altor biblioteci locale din aceste judete.
Bihorul ar putea propune un numar de maximum 25 de biblioteci locale aditionale, pentru care trebuie sa trimita  date factuale despre biblioteca in cauza si confirmarea ca ele indeplinesc toate conditiile minime de eligibilitate pentru participarea la program. Aceste date trebuie incluse in formularele referitoare la fiecare din bibliotecile aditionale propuse si completate on-line pana la data de 5 februarie, 2010.
Anuntul privind includerea acestor noi biblioteci in program va fi facut pe 25 martie 2010.

Cum se apropie termenul de trimtere a formularelor putem spune ca avem doar 11 noi locatii  care au trimis toate datele pentru inscrierea in proiect.
In ordine alfabetica aceste locatii sunt: Alesd, Astileu, Avram Iancu, Budureasa, Carpinet, Cefa, Diosig, Holod, Nucet, Stei, Tileagd.
S-au mai aratat interesati de proiect comunele Auseu, Madaras si orasul Vascau.

Imaginile sunt de la Tileagd, Cefa
, Stei ( in renovare acum) si Vascau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării