4 iulie 2012

"PRIETENUL MEU CALCULATORUL"- biblioteca Capalna

 Parteneriatul educational "PRIETENUL MEU CALCULATORUL" care s-a derulat pe perioada anului scolar 2011 / 2012 intre Biblioteca Comunala Capilna si Gradinita cu program normal (G.P.N. - CAPILNA ) s-a finalizat vineri 22.06.2012 intr-un  cadru festiv, o data cu serbarea de sfarsit de an scolar cu inmanarea de diplome celor mici.
Am considerat oportun un astfel de proiect avad in vedere conditiile actuale ale exploziei informationale care percepe din ce in ce  mai mult necesitatea largirii mijloacelor de cunoastere la toate varstele.
Scopul acestui parteneriat a fost initierea si dezvoltarea abilitatilor de utilizare a calculatorului avand in vedere niste obiective cadru:cunoasterea componentelor principale ale calculatorului, a rolului si a modului de utilizare precum si cultivarea gandirii logice si creative.
Durata parteneriatului a fost de un an scolar (2011-2012) cu program de  1 ora/saptamana si urmarind o tematica. ( Am folosit foarte mult programul Paint si Word ).

 Sper ca acest parteneriat sa aibe continuitate si anul scolar viitor.

                                     
                                            Bibliotecar,
                                            Felicia Brinda -                                   Biblioteca Com. Capilna

  .

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării