4 iunie 2013

"Idei pentru maine @ biblioteca ta!"- concurs

 Noutati IREX  Idei pentru maine @ biblioteca ta!





Pentru a recunoaste si rasplati eforturile bibliotecilor publice care au oferit servicii noi in sprijinul comunitatilor, Biblionet lanseaza Premiile „Idei pentru maine @ biblioteca ta!”. Vrem, in acest mod, sa identificam si apoi sa promovam bibliotecile publice care ne pot oferi exemple de buna practica in dezvoltarea de servicii pentru comunitate.
Pentru a energiza comunitatea bibliotecarilor sa ne trimita cele mai bune practici implementate de-a lungul ultimilor 6 ani (incepand cu ianuarie 2008), Biblionet va acorda 30 de premii in valoare de 10.000 USD. Premiile ajung la castigatorii campaniei sub forma unor tablete digitale, cate una pentru fiecare dintre cei 30 de castigatori.
Aplicand pentru premiile "Idei pentru maine @ biblioteca ta!", ai ocazia sa oferi si altora din experienta si abilitatile dobandite in crearea unor noi servicii. Povestile spuse de cei 30 de castigatori vor ajunge intr-un volum de bune practici pe care-l vom raspandi in reteaua Biblionet.
Incepand cu 1 iunie 2013, poti aplica pentru Premiile „Idei pentru maine @ biblioteca ta!” daca trimiti formularul atasat, completat, la finantari@irex.org Aplicatia ta trebuie sa descrie un singur program/serviciu implementat de biblioteca in ultimii 6 ani (nu mai devreme de ianuarie 2008) si sa dovedeasca implementarea si succesul acestuia in comunitate.
Trimite-ne aplicatia insotita de 2-3 fotografii care sa arate programul sau serviciul in functiune. Asigura-te ca selectezi si ne trimiti cele mai relevante imagini pentru serviciul/programul descris in aplicatie! Data limita de trimitere a aplicatiilor este 12 iulie 2013, iar procesul de selectie se ȋncheie pe 1 august 2012, odata cu anuntarea celor 30 de aplicatii castigatoare. Asteptam intrebarile si sugestiile tale pe forum, pe Facebook sau adresa de e-mail finantari@irex.org.
Termen limita: 12 Iulie. Detalii aici.

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării