7 iulie 2015

Vacanta la biblioteca la sectia de copii


La clubul de engleza  susţinut de tineri voluntari americani, coordonaţi de Joy şi Patrick Hardin  copiii se distrează cu povestea unei omizi infometate. Parteneri în proiect, alături de Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor,Facultatea de Litere Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Cooperării în Educaţie Oradea.




Cei mici s-au adunat să invete franceză sub indrumarea   colaboratoarei noastre, d-nei lector univ. dr. Ioana Alexandrescu voluntar al Fundaţiei Grupo Azvi din Spania.









Citim  si cautam  prin rafturile cu cărți.



Cei care nu stiu inca sa citească se joacă pe Tărâmul magic al copilăriei  coordonat de   Fundaţia Grupo Azvi din Spania. Proiectul a constat din diversificarea centrului de agrement al Secţiei pentru copii şi tineret, cu amplasarea de materiale gonflabile pentru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, pentru petrecerea într-un mod plăcut a timpului liber în compania părinţilor, cu oportunitatea învăţării unor noţiuni simple de limba spaniolă şi franceză, prin intermediul jocului.


8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării