7 iulie 2018

Lecturi de weekend 99

Titlu:Cronicile unui bărbat
Autor: Silviu Iliuta
Editura Bookzone.ro
An aparitie: 2018



Aceasta carte este scrisa de autorul blogului www.cronicipebune.ro
Nu putea sa ramana el singurul fraier din Romania care nu scoate o carte.  S-a impotmolit la titlu.
Pentru ca are un pic de sex, a vrut sa ii dea titlul: „Kamasutra". Ca sa vezi, au fost unii mai rapizi!
Pentru ca la un moment dat intr-o poveste apare o fata Ana, iar in alta poveste apare un tren, „Anna Karenina" i s-a parut o optiune buna. Teapa, era dat si titlul asta!
„Razboi si pace" era o vananta excelenta propusa de autor. Dar nu are nictun pic de razboi.
Ce titlu poti sa-i pui unei carti vesele in care apar un mop, multe fete, un film sexy, un calorifer, o doamna care alapteaza, o bicicleta, un aparat de fotografiat, un camin studentesc si multe altele?
Ne ierti, dar pe autor atat l-a dus mintea. Si nici editorul nu a parut mai inspirat. Promitem ca la viitoarea carte o sa-i gasim un titlu la fel de bun ca „Fifty shades of Grey". Te rugam sa cumperi cartea asta, chiar daca nu are titlu. Sau macar sa o bagi sub tricou si sa te prefaci ca lesini ca sa te ia Salvarea cu tot cu carte. - Editor anonim  (la prima carte) si agent literar inchipuit.



În acest an centenar am citit multă literatură română. Așa s-a potrivit. Sunt o cititoare a blogului Cronici pe bune, deci nu mi-a scapat aparitia cărții. Da, este o carte reușita , sensibilă , amuzantă și  pe alocuri romantică până la lacrimi.
Citind-o am întâlnit marile teme ale iubirii din literatura si filmografia secolului XX si XXI,  prelucrate frumos, adaptate la realitatea noastră și asezonată cu umor ...
O retetă de succes. 

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării