3 iulie 2019

Întâlnirile de miercuri la filiala Dacia

O nouă întâlnire cu poezia a avut loc la filiala Dacia. După cum v-am obișnuit, vă prezentăm în câteva cuvinte întâlnirea de azi. În plină vacanță de vară, membrii clubului nostru au venit pentru a citi, reciti și depăna amintiri. Vacanța de vară fiind asociată cu mirosul ierbii, prima iubire, tinerețe.
D-l Popița și d-na Tudor ne-au citit versuri din creația proprie. În rest, l-am recitit pe Topârceanu, Coșbuc, etc. Un tânăr cititor, Coreniuc Claudiu, s-a lipit de grupul nostru recitându-ne câteva versuri învățate la școală (acum fiind elev în clasa a VI-a). A fost o întâlnire calmă, ușor nostalgică, dar extrem de așteptată. În luna august am decis să ne vedem în data de 7, când vom discuta despre lirica universală și despre impactul literaturii universale în general asupra dezvoltării ființei umane, cea care este mereu în căutare de frumos, adevăr, dragoste.









Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării