28 februarie 2022

Educab

In anul 2021  cateva biblioteci publice bihorene s-au inscris in proiectul Educab.. 

EduCaB România este o platformă inter-instituţională, inter-disciplinară, construită la nivel naţional cu scopul de a creşte capacitatea bibliotecilor publice din ţară de a răspunde nevoilor educaţionale şi de dezvoltare la nivel local. 

Anul acesta ne bucuram de o initiativa Educab , o donatie de calculatoare pentru bibliotecile din mediul rural. Am aplicat pentru 10 calculatoare, acestea au fost trimise regional la Salaj , si de acolo, intr-un drum cu masina instituției le-am adus la sediul Bibliotecii "Gheorghe Sincai". Vom asigura tot noi, Biblioteca Județeană Bihor,  transportul mai departe spre bibliotecile din Valea lui Mihai, Marghita, Santandrei, Madaras, si pentru Arad până la Salonta apoi la Nucet prin Pocola și Beiuș , unde vom lăsa câte un calculator . Vor primi câte un calculator și la  Aușeu, Bratca și Șuncuiuș, locatii in care nu au avut niciodată echipamente IT.




Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării