2 februarie 2022

ZICI - Fericit in lumea cărtilor

Ziua Internaţională a Cititului Împreună este un eveniment global marcat de milioane de oameni în peste 100 de țări. Credem că cititul împreună, în special între adulți și copii, este una dintre cele mai frumoase activități, mai ales dacă e făcută cu drag și cât mai des. Fiecare copil merită să i se citească cel puțin 20 de minute pe zi, începând din prima zi de viață și până când poate citi singur.

 Aflat la a VI- a ediție, ZICI este parte a unui eveniment Internațional organizat de LitWorld din 2010 sub denumirea de World Read Aloud Day. In bihor ,în biblioteci, în scoli și grădinițe, copii, părinți bunici, educatori , profesori,bibliotecari, explorează împreună lumea magică a poveștilor.

Împreună cu noi, și online și individual  au fost elevii clasei 1A de la Colegiul National ”Iosif Vulcan ” profesor Rodica Panti. copii au citit pe rând cu voce tare din povestea 
Craisa  zapezilor . Au avut un afiș personalizat  pentru această zi specială și  ecusoane cu textul  Fericit in lumea cărtilor .







 





Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării