4 octombrie 2024

Rețeaua Fetelor Neînfricate

Biblioteca ”Octavian Goga” din Aleșd s-a înscris în proiectul național,, Rețeaua Fetelor Neînfricate" propus de Fundația Progres Bistrița.

Obiectivul acestui proiect este de a crește capacitatea pre-adolescentelor și adolescentelor cu vârste între 10-16 ani, prin schimbarea atitudinii față de sine și față de comunitate, dobândirea de cunoștințe și competențe sociale în cadrul a 10 sesiuni locale de învățare reciprocă.  

În data de 24 septembrie 2024, la biblioteca a reluat Proiectul Rețeaua Fetelor Neînfricate, cu a treia sesiune care a avut ca temă, Comunicare,tipuri de comunicare.




Participantele, eleve în clasa a VI-a- Liceul Teoretic ,,Constantin Șerban" Aleșd, au aflat despre comunicarea asertivă - ce este ea, cum fac diferența dintre comunicarea pasivă și cea agresivă, cum să exprime ceea ce simt și gândesc în cadrul unei conversații elegante, fără a emite judecăți de valoare.

Au fost îndrumate in cadrul unui podcast realizat de D-na. Roxana Braga, consultant și instructor management organizațional și HR, în dialog cu Dr. Camelia Crișan, CEO Fundația Progress.

Ședința anuală a Asociației Bibliotecarilor Maghiari din România.

  În perioada 10-11 octombrie 2024, a fost organizată Ședința anuală a Asociației Bibliotecarilor Maghiari din România. Întâlnirea profesion...

Wikipedia

Rezultatele căutării