1 iunie 2009

Inscriere in programul BIBLIONET

Este 1 iunie si suntem aproape gata cu completarea aplicatiior pentru proiectul BIBLIONET.
Ordinea inscrierii bibliotecilor publice bihorene este urmatoarea: Marghita, Valea lui Mihai, Popesti, Derna, Sacueni, Ciuhoi, Salonta, Curtuiseni, Santandrei, Dobresti, Chislaz, Bors, Vadu Crisului, Tauteu, Osorhei, Beius, Sannicolau Roman, Sanmartin, Nojorid, Capalna.
Scrisorile de angajament ale primarilor din localitatile mentionate si a Biblitoecii Judetene au fost deja puse la posta .
Pana in 4 iunie vom trimite si pachetul electronic.
Vizitele planificate, de comitetul de selectie, in teren pentru a verifica informatiile minime de includere in program se vor desfasura intre 8 iunie si 6 iulie 2009.
In prima runda , vor fi alese 12 biblioteci judetene . Anuntul public a bibliotecilor selectate va fi pe data de 17 iulie 2009.Vom urmari site-ul proiectului http://www.biblionet.ro/.
In caz ca nu vom fi selectati urmatoarea etapa de selectie incepe in noiembrie 2009.Sau daca suntem selectati , in noiembrie putem intra in proiect cu urmatorul grup de biblioteci pregatite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării