16 noiembrie 2009

Intalnire a coordonatorilor judeteni de proiect Biblionet,

În zilele de 12 şi 13 noiembrie O avut loc la Sinaia Întâlnirea coordontatorilor Judeţeni DE PROIECT Biblionet.
Sesiunile de lucru Au fost foarte intense. Prezentările au adus clarificări necesare în Legătură cu Ceea ce urmeaza sa se întâmple în proiect:
Ce ne intereseaza pe noi bihorenii sunt următoarele:
1.Săptămâna 2-4 decembrie  se livreaza in Bihor, Constanţa, Harghita, Maramureş, Sălaj, Vâlcea, calculatoarele dupa o agendă stabilita.
2.In Decembrie începe Selecţia bibliotecilor adiţionale în reţea. Aceasta înseamnă CĂ putem veni cu alte biblioteci din Bihorcare îndeplinesc conditiile de eligibilitate.Le reamintim
Spaţiu adecvat pentru instalarea echipamentelor în bibliotecă,
Conexiune la Internet in banda larga
şi Existenţa unui post cu normă întreagă.
Termenul limită de depunere o adiţionale pentru bibliotecile dosarelor este 10 februarie 2010 Rezultatele selectiei vor fi facute publice pe 25 martie 2010.

Alte amanunte discutate în intalnire, evenimentele de deschidere, vor statistice Formulare de îngrijire fi utilizate pentru Măsurarea folosirii echipamentelor în bibliotecă Vor fi discutate În cadrul întâlnirii metodice din săptămâna 23-27 noiembrie 2009.

Drumul de la Sinaia spre Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării