14 iulie 2010

Seria a doua de curs- grupa a doua

S-a terminat, in 9 iulie,  a doua sesiune si ultima din aceasta serie de instruire in IT si administrarea centrului de internet.
Au fost prezenti bibliotecari din :Alesd, Cefa, Diosig, Beius, Stei, Tileagd, Madaras si Astileu.
Grupul a fost omogen iar trainerii Viviana Pop, Cristina Acs, si Paul Zot au lucrat foarte bine cu acest grup.

 Temerile acestui grup spun multe : bibliotecarii se gandesc ca nu vor putea folosi in comunitate cunostintele acumulate;  comunitatea nu va intelege importanta proiectului biblionet;ca undeva ei s-ar putea sa nu isi insuseasca bine informatiile, sau sa le scape esentialul.
 Pe de alta parte  toata lumea a fost de acord ca aceste calculatoare aduc, acces liber la Intenet,  un calculator fiind vazut ca o "cutie cu informatii practice" sau "echipamnet pentru informare rapida"   o  "enciclopedie electronica", "echipament utilizabil la toate varstele care asigura o buna viteza de obtinere a datelor".E vizibil faptul ca echipamentele vor intermedia crearea   de noi servicii, ceea ce face posibila largirea ariei publicului tinta si largirea posibilitatilor de comunicare .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării