16 iulie 2010

Intalnire de orientare in programul Biblionet

 In zilele de 12 -13 iulie la Cluj Napoca a avut loc intalnirea de orientare in proiectul Biblionet a grupei a doua de judete din runda a doua.
Au fost prezente echipe din judetele Arad, Brasov, Covasna, Cluj, Mures si Timis. Echipele au fost formate din director, coordonator si traineri.
Din partea IREX au fost prezenti reprezentanti ai departamantelor de evaluare , training si coordonatorii regionali din Maramures, Timis, si Brasov.

Din prima serie au fost invitati coordonatori judeteni de proiect care sa impartaseasca din experienta primului an.Am fost prezenti coordonatori din Salaj, Bihor, Harghita, Braila, Iasi si Neamt.


Personal cred ca am vorbit cate ceva  aproape cu toata lumea, mi-a facut placere sa reintalnesc colegi din zona de vest pe care foarte rar ii vad si desigur sa cunosc alti colegi din alte biblioteci.
Ma gandeam ca nu totdeauna sa fii in prima serie constituie un avantaj.
Aceast tip de intalniri poate face ca multe probleme sa aiba deja solutii, multe asperitati in comunicare sau in abordarea problemelor sa dispara chiar inainte de a fi aparut.

Le doresc mult succes colegilor care acum incep odiseea modernizarii bibliotecilor si sa reusim sa depasim cu totii aceasta perioada grea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării