30 septembrie 2013

"Prietenii curateniei" in actiune -Biblioteca Oraseneasca Stei


          
     Este un fel de Let's do it Stei cu caracter permanent, am putea spune.
     Programul "Copiii vor sa traiasca si sa se joace intr-un mediu curat", implementat de biblioteca noastra, a avut un succes deosebit la Primarie. Domnului Primar i-au placut atat de mult afisele facute de "Prietenii curateniei" incat, ne-a facut cadou cu niste veste inscriptionate cu numele echipei.
     Asa ca am trecut la actiune. Am pornit catre locurile tinta sa lipim afisele. Am atasat si notificarea din partea Primariei, in care se specifica promovarea si sustinerea Campaniei pentru pastrarea curateniei lansata de Biblioteca Oraseneasca. Revenind la locurile unde am pus afise, am constatat ca,in mare parte, am obtinut efectul asteptat.
Actiunile echipei continua permanent.
     Se zice ca "Omul sfinteste locul", dar noi completam cu o alta zicala:"Omul murdareste in loc sa sfinteasca locul". 
     Dragi colegi, va invit si pe voi sa intreprindeti cate o campanie pentru pastrarea curateniei, poate reusim impreuna sa-i facem pe concetatenii nostri, sa inteleaga ca, omul TREBUIE sa sfinteasca si sa NU murdareasca locul!


Bibliotecar- Marina Petrila

      

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării