30 septembrie 2013

Programul de plati directe pentru seviciile noi de biblioteca




Fundatia IREX va anunta deschiderea programului de plati directe pentru serviciile noi de biblioteca dezvoltate in urma participarii la cursul BSNB.

Prin intermediul acestui program ne propunem sa finantam servicii noi ce vor fi implementate de catre bibliotecile locale (rurale sau orasenesti), in limita a 650 lei/judet.

Bibliotecarii care au absolvit cursul BSNB si sunt interesati de aceasta oportunitate pot trimite formatorilor cu care au lucrat la curs:

tema pe care au trimis-o la 3 luni dupa absolvire,
tema trimisa deja si pe care o pot imbunatati,
sau o tema noua, despre un nou serviciu pe care isi propun sa il implementeze in biblioteca.
Incurajam serviciile noi care atrag si alte resurse in afara finantarii oferite prin Biblionet si le vom acorda un punctaj suplimentar in procesul de selectie.

Va rugam trimiteti aceste teme formatorilor pana maxim la data de 15 octombrie 2013.

Dupa aceasta data, va incepe procesul de jurizare si selectie, in care vor fi implicati formatorii, coordonatorul Biblionet, coordonatorul regional de training si directorul BJ. Finalizarea selectiei se va realiza pana la 4 noiembrie 2013, astfel ca in 5 noiembrie 2013 vom face publica lista de castigatori pentru fiecare judet.

Alte amanunte

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării