30 septembrie 2013

Sanatos, voios, voinic- Biblioteca Orășenească Ștei

       
                            
 
  Activitatea interactiva organizata de biblioteca noastra de mai multe ori  , s-a bucurat intotdeauna de mult interes in randul copiilor.
    Materialul prezentat aici il pregatim noi, bibliotecarele,din cartile pentru copii, de aceea este accesibil si foarte placut. Invitatii nostri de specialitate sunt deosebit de incantati sa-l foloseasca. 
    Punem accent pe sanatatea trupului, prin aplicarea regulilor de igiena atat la scoala, cat si acasa sau la joaca. Discutam despre organele de simt, cat de importante sunt pentru noi toti si ce trebuie sa facem pentru a le mentine sanatoase.
    Discutam si despre felul in care ne alimentam, ce e bine sa consumam si ce nu. Avem si niste poezii amuzante despre sanatate, pe care, le asculta toata lumea cu multa placere.
    In concluzie, le atragem copiilor atentia asupra faptului ca, trebuie sa traim in armonie cu natura, printr-un stil de viata activ, cu o alimentatie echilibrata si o igiena riguroasa.  
                      "Fa gimnastica si jocuri,
                       Si alearga cat esti mic
                       De voiesti sa te faci mare 
                       Si voinic."

Bibliotecar Marina Petrila

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării