24 septembrie 2013

"Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”- 1 octombrie dezbatere la biblioteca


În perioada 30 septembrie - 04 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor derulează cea de-a opta ediţe a manifestării "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, eveniment prin care se urmăreşte sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale.
Activităţile, care se vor desfăşură pe parcursul întregii săptămâni, sunt structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă educativ - preventivă. 

Astfel, marţi, 01 octombrie 2013 ,   va avea loc o dezbatere la Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai ”  intre orele 13-15, privind violenţa în familie şi în societatea de azi, dezbatere care va fi moderată de o cunoscută prezentatoare TV, Mihaela Tatu.

În cadrul întâlnirii poliţiştii de prevenire şi specialiştii în domeniul prevenirii violenţei în familie vor dezbate problematica violenţei în familie cu accent pe cauzele şi consecinţele acestui fenomen, informaţii cu privire la serviciile de suport existente în domeniu, aspecte legate de legislaţia în domeniu.
  Vor susţine teme referitoare la acest subiect reprezentanţi ai instituţiilor cu rol în promovarea drepturilor omului respectiv, consilieri educativi, psihologi şcolari, reprezentanţi ai Universităţii Oradea.

Asteptam pe toti cei interesati.

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării