22 februarie 2014

Prezenta bibliotecii la Expo marriage 2014

In week-endul 14-15 februarie, in Oradea, a fost organizat marele targ de nunti ExpoMarriage.
Acest targ a fost si pentru noi, partenerii in proiectul de promovare a valorilor casatoriei, un bun prilej sa rezervam un stand in care am oferit informatii sau consiliere pe acesta tema.

Biblioteca  Judeteana "Gheorghe Sincai" a venit cu un stand de carte care oferea diferite perspective asupra casatoriei, prieteniei sau iubirii din domeniile: literatura, psihologie, filozofie si religie.
Alin Cretu, psiholog, a oferit consiliere de specialitate.
Domnul Tiberiu Catona a venit cu Roata bunului sfat, care oferea curiosilor mesaje de iubire si intelepciune, scrise, copiate sau concepute de elevii care au fost lucrat  in acest proiect, coordonati de doamna  Miorita Sateanu si de profesorii lor.

Trei zile, printre ofertele de prajituri si torturi, rochii de mireasa, si alte oferte absolut necesare pentru pregatirea unei nunti , am stat si noi cei care indemnam la intelepciune, rabdare, iubire, la cautarea acestor valori care dupa evenimentul fastuos al nuntii asigura o casnicie reusita.







Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării