21 mai 2014

EXPOZIȚIE DIN NOUTĂȚI LA SĂCUENI- Programul Marai



Programul Márai(Ungaria),  are  scopul  de a răspândii cărțile valoroase editate, prin distribuirea lor la biblioteci, ajutând astfel dezvoltarea  cultului pentru  lectură. Biblioteca Săcueni ia parte pentru a treia oară la programul Márai, cu ajutorul căruia acum s-a îmbogățit cu 184 de volume noi.

Noutățile au fost  prezentate, în cadrul unei expoziții,  în clădirea Muzeului Orașului.

Expoziția a fost deschisă în timp de trei zile. Cei mai mulți vizitatori au fost  din rândul elevilor și cadrelor didactice. Dacă în primele  două zile, din cauza timpului nefavorabil (ciclonului Yvette) am avut  mai puțini vizitatori, în ultima zi am fost vizitați de 14 clase. Au fost vizitatori de toate vârstele:  începând cu clasele pregătitoare, până la clasele gimnaziale. Cele mai apreciate au fost  cărțile interactive pentru copii, cărți cu planșe panoramice, cu creion electronic etc.
Vizitatorii au avut posibilitatea sa rasfoiasca și aleagă dintr-o gamă largă de subiecte : literatură, istorie, educație, filozofie, religie, artă, psihologie, științe naturale.

Biblitoecar, Terezia Kerekes











Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării