27 noiembrie 2015

Impreună împotriva violenței- Biblioteca Ștei

            Biblioteca Orășenească din Ștei organizeaza din 2012,  activități permanente în campania  impotriva violentei. 
         Avem afisat material cu privire la: ce inseamna violenta, de cate feluri este ea, ce repercursiuni poate avea asupra indivizilor sau a dezvoltarii societatii, cum poate fi combatuta, si cum putem participa si noi la aplanarea oricarei situatii conflictuale. 
          Cand organizam diverse activitati in biblioteca, aducem in discutie si combaterea violentei. Mai mult, am conceput si un pliant ce cuprinde modalitati prin care, Biblioteca Oraseneasca Stei, impreuna cu partenerii si toti utilizatorii care manifesta interes pentru combaterea violentei, pot participa la lupta impotriva situatiilor generatoare de conflicte. Tot timpul, dezbatem ideile continute in acel pliant, cu aproape toti utilizatorii nostri, mai ales cu copiii. Combaterea violentei trebuie inceputa de la o varsta frageda. Pe cei mari nu-i mai putem educa in acest sens(din pacate), pe aceia ii putem stopa numai aplicandu-le masuri coercitive.
      Asa ca, noi am considerat ca aceasta problema este foarte importanta, de aceea am inclus-o ca activitate permanenta. 


      



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării