20 noiembrie 2015

Un club pentru iubitorii de lectura

Oradea Shopping City gazduieste Clubul de lectura care a avut ieri seară prima întâlnire. Am avut emotii pentru că desi evenimentul s-a bucurat de o larga promovare, cititul nu este privit ca un lucru de bon ton, cu care sa te lauzi. 

Seara petrecuta   de cei care au dorit să vină a fost fascinanta .Am facut o incursiune in experientele de lectura ale fiecaruia dintre noi. Facem parte din categorii de varsta diferite, de la 17 la 53 de ani, avem pregatiri diferite, abordari diferite ale vietii, dar ne uneste dragostea de lectura.

Pentru cei care vor dori sa vina la urmatoarea întâlnire, am stabilit niste repere .

1.Definitia clubului  nostru de lectura- un spatiu in care ne adunam iubitorii de carte si de lectura sa impartasim idei despre carti, sa discutam pe teme propuse.

2. Scopul clubului  este  unul de comunicare si impartasire, de exprimare  a unor opinii intr-un spatiu confortabil , nu unul educational. Participarea este egala, nediscriminatorie, moderator va fi numit prin rotatie fiecare  dintre membrii clubului.
          
3.Clubul de lectura va avea o durata  medie de  2 ore .  Participantii pot sa plece când doresc .

Tema intalnirii  din 3 decembrie de la ora 18  : Libertatea

 Tot conform discutiilor-  cei care au acasa cartile despre care vorbesc sunt invitati                                       sa le aduca.
                                     - daca stim din timp titlurile le pot aduce de la biblioteca  
                                    - sunt de dorit cateva amanunte despre autor ( nu pagini                                          intregi)
                                   - cei care aduc carti poate selecteaza pentru lectura un                                             pasaj cu semnificatie.

Un weekend cu lecturi minunate   va doresc tuturor.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării