28 octombrie 2016

Atractie prin inovatie- biblioteci de impact

În cadrul proiectului Zalăul este de… impact! în perioada26-28 octombrie 2016 a avut loc o conferințî profesională a bibliotecarilor din românia.
 Deschiderea oficială  a avut loc în  Sala Tansilvania  Florica Pop inițiatoarea proiectului  autoritățile locale partenere și fii ai Salajului au rostit obișnuitele  cuvinte de salut  și de regăsire.
A urmat un  moment artistic tradițional  organizat de bibliotecara din comuna. Meseșenii de Jos  .


Proiecte de lectura de impact  
  BRANDI BATES de la  Fundația NOI ORIZONTURI din Lupeni propune un proiect național- Citim împreună, România! proiect pentru  parinți și educatori pentru a crește o generație de copii care să iubească lectura și cărțile.
Material didactic propus:
    










Comunicare și muncă în echipă - Curs susținut de Vlăduț Andreescu, bibliotecar, formator, manager Europe Direct Târgoviște, Consilier comunicare, Metodist Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” - Dâmbovița.




Echipa de impact a Bibliotecii Metropolitane  care a adus în Sălaj Caravana LECTURII , proiect   finanțat de AFCN. În parcul din fața Secției Copii a BJS au participat  copii însoțiți de educatori, învățători, profesori, tot aici am facut o poza de grup dupa terminarea activitatilor.

Programe de impact ale colegilor din tara  sub  titlu ”Demonstrează că ești de… IMPACT!”
Au prezentat bibliotecarii selectați din România


In

cadrul zilelor au mai avut loc vizitarea sectiilor Bibliotecii Județene Salaj și vineri vizitare a unor obiective turistice vestite :Complexul Arheologic Porolissum - Moigrad, Grădina Botanică – Jibou Grădina Zmeilor (Gîlgău Almașului – comuna Bălan).


Proiectul a fost susținut și finanțat  din bugetul local al Consiliului Municipal Zalău   și de    Asociația Prietenii Bibliotecii Zalău
Parteneri ți colaboratori Casa Municipală de Cultură Zalău, A.D.I. SĂLAJ PLUS,  SĂLĂJEANUL TV, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Editura Caiete Silvane.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării