15 decembrie 2016

Educația continua a adulților prin bibliotecă- Seminar






















Un nou seminar de educația adulților a avut loc la Beiuș, în data de 14 decembrie , în prezența unor  personalități  locale și a primarului Petru  Mlendea- Căluș care a rămas cu noi pe parcursul întregii întâlniri.. De fapt a fost o masă rotundă, publicul interesat a lipsit, invitatii  au dezbătut problemele de  interes in cercul lor.
Seminarul a avut ca temă- Educația continuă prin Bibliotecă în țara Beiușului, iar subtitlul a fost Autori și cărțile lor.

Nu s-a vorbit nici despre autori nici despre cărți- toate erau expuse pe masa centrală prin grija colegelor de la biblioteca din Beiuș. S-a discutat foarte mult  despre Universitatea Populară din Beiuș, pe care dl Naghiu o dorește și o visează o entitate vie.


                                                      Expozitia autorilor din zona Beiuș.

Moderator al întâlnirii a fost doamna Ligia Antonia Mirișan, director al Bibliotecii Județene Bihor.

Autorii prezenți la seminar au fost- TRaian Bodea, Ion Dărăbăneanu fost rector al Universității populare Beiuș, Andrei indrieș, Iosif Tocoian, pr. Ioan Zbaârce, prof. Brânda Nicolae, și autor și organizator al seminarului Anton Naghiu. Acesta din urmă  a pus în mapa seminarului, lista tuturor autorilor din zona Beiușului scrisă de mână,  caligrafic.



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării