8 decembrie 2017

Eveniment caritabil

Fericirea își ia formele în mod subiectiv, manifestându-se la fel de individual.

Ai stat măcar o dată să te întrebi dacă ești cu ADEVĂRAT fericit? Posibil că nu, poate încă nu ai găsit niciun răspuns, sau poate pur și simplu nu știi cum să-ți identifici fericirea.

Pentru că împreună e mai ușor decât singuri, te așteptăm la un seminar total atipic să aflăm răspunsuri într-un ambient liber, lipsit de orice soi de prejudecăți.

Printre altele, vom vorbi despre transformare, descoperirea din interior spre exterior, și despre frumosul și miraculosul care îl poți găsi zilnic prin lucruri simple care fac diferența.

Vom dezbate și legătura care am uitat-o dintre Corp, Minte și Suflet, și vom descoperi care experiențe de viață ne învață că dincolo de formă găsim esență.

În plus, ne dorim să transmitem fericire mai departe, celor care au mai mare nevoie. Susținem astfel Centrul de Bătrâni Dumbrava al d-lui Viorel Pașca, și vă invităm să dați o mână de ajutor fie prin donații financiare, haine, alimente, lenjerii de pat, sau pături. Menționăm că inclusiv banii adunați din contribuțiile sugerate pentru seminar vor fi donați mai departe centrului.


Organizatori
Corina Lorintz si Peter Csaba 

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării